Uncategorized

Items om de heropening van evenementen en culturele instellingen te vieren

posted by vps3837 juni 29, 2021 0 comments

We mogen weer! Na een maandenlange lockdown is het weer zover: we kunnen weer evenementen organiseren en culturele instellingen gaan weer open. Na maanden lang thuis zitten zonder culturele uitstapjes, is het een leuk idee om werknemers, bezoekers en relaties te verrassen met een leuk geschenk. In deze blog zetten we een aantal idee├źn op een rijtje waarmee jij je relaties kunt verrassen. Zo kun je je werknemers bijvoorbeeld voorzien van bedrukte keycords, je bezoekers verrassen met bedrukt snoep of zorgen voor een feestelijke borrel met relaties.

Nooit meer je sleutels kwijt met bedrukte keycords

Het bedrukken van keycords is een eenvoudige, maar leuke manier om je werknemers, bezoekers of relaties mee te verrassen. Door je werknemers uit te rusten met een keycord met logo zorg je voor professionaliteit en eenheid. Daarnaast is het ook nog eens functioneel, want je raakt nooit meer je toegangspas of sleutels kwijt. Verder kun je deze bedrukte keycords uitdelen aan bezoekers of relaties om een aandenken te geven aan jouw evenement of culturele instelling.

Bedrukte eetwaren voor tijdens of na het bezoek

Iedereen is gek op snoep, dus waarom zou je hier geen gebruik van maken? Zo kun je als bioscoop bijvoorbeeld een bak of doosje popcorn bedrukt met jouw logo cadeau geven aan de bezoekers. Bij een festival vallen bedrukte pakjes kauwgom of lollies met een logo vaak in de smaak. Passen deze lekkernijen niet bij jouw evenement of culturele instelling? Dan zijn er altijd eetwaren die je als vervanger kunt kiezen, zoals een bedrukt doosje pepermunt, chocolade of toffees met logo. Deze lekkernijen kun je uitdelen bij aankomst of bij vertrek van je bezoekers, werknemers of relaties.

Gegraveerde glazen voor een feestelijke gelegenheid

Een passende manier om de heropening van de culturele- en evenementenbranche te vieren is met een drankje. Wat is er nou leuker dan dat je bezoekers, je werknemers en je relaties deze borrel kunnen doen in een feestelijk glas met jouw logo? Dit glas kun je gebruiken voor zakelijke gelegenheden, maar je kunt de glazen ook meegeven aan bezoekers als aandenken van hun bezoek. Wat dacht je van een longdrink-, champagne-, wijn-, bier- of shotglazen laten bedrukken of graveren? Er is voor ieder wat wils.

Bedrukte keycords, snoep met logo of gegraveerde glazen zijn drie mogelijkheden om bezoekers, medewerkers en relaties mee te verwennen. Het verspreiden van deze geschenken heeft niet alleen voordelen voor de ontvanger, maar zorgt er ook voor dat jouw merk of bedrijf onder de aandacht komt. Iets wat juist zo belangrijk is na een lange tijd gesloten te zijn geweest.

You may also like

Leave a Comment